Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23

Author Topic: Verejná Diskusia  (Read 5249 times)

Ivanu

• Newbie
  • *
    • View Profile
Re: Verejná Diskusia
« Reply #285 on: July 27, 2010, 04:29:20 am »

ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď a teším sa na tie nové prvky

security

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #286 on: July 27, 2010, 09:00:03 am »

No ja som dopadol podobne ako Ivanu, a kvôli tomu sa mi velice skomplikovala šanca postúpiť do vyššej ligy :-( škoda mal som to celkom fajn rozohraté :-(

Emperor

• translator - ENG
  • Newbie
  • **
    • View Profile
    • Email
« Reply #287 on: July 28, 2010, 07:21:29 am »

Ja som tiež prehral 0:7, svet sa preto nezrúti :)

security

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #288 on: July 28, 2010, 12:58:40 pm »

no ale ty si tajne nedúfal že postúpiš do vyššej ligy, a tým sa dostaneš z nehratelnej situácie :-D však my čo sme v mínuse nemôžeme NIČ urobiť v tomto managerovi už. Všetko čo môžem urobiť, je nasadiť hráčov a taktiky. Tým moje možnosti končia, pretože každé kolo som v mínuse. Keby som postúpil vyššie, možno by som sa dostal to plusu, a hra by mohla byť pre mňa znovu zaujímavá. Takže nie že by sa zrútil pre mňa svet :-D ale naserie to :-D lebo kým nebude rozbehnutá normálna verzia hry, tak už asi nič nebudem môcť robiť...

kucmik

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
    • Email
« Reply #289 on: July 30, 2010, 07:47:57 am »

predaj trenerov, budovy vsetko, a dostanes sa z toho...

golo

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • View Profile
    • Email
« Reply #290 on: July 30, 2010, 09:08:38 am »

Kto má problém s financiami v hre, napíšte mi PM alebo mail na info@tennismanager.org a pomôžeme. Verím, že udržanie ekonomiky klubu môže byť na začiatku ťažke (obzvlášť v BETA verzii), preto neváhajte ak ste v mínuse a napíšte nám. Len rád by som na záver dodal, že je to celé o stanovení rovnováhy medzi paušálnymi príjimamy (týždenné sponzorské peniaze) a medzi paušálnymi výdavkami (platy, údržba klubu). Preto ak vidím, že na jeden týždeň dostávam od sponzorov v tejto sezóne povedzme 5500 €, snažím sa zmestiť do limitu povedzme 4500€ s platmi a údržbou klubu, tým pádom si aj niečo zarobím.. Odhliadnúc od príjimov zo vstupného, či z predaja hráčov.

-golo-

security

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #291 on: July 30, 2010, 12:20:29 pm »

no ale ja som dosť doplatil na to, že na začiatku som minul kopec prachov za veci, ktoré ešte nefungujú :-D nakúpil som kopec tréningových pomôcok, zamestnancov ktorí nefungujú a tak som vyhodil do vzduchu kopec prachov.
Predať trénerov - moju finančnú situáciu to vyrieši, ale dlhodobo budem bez trénera...jedného som prepustil ( najhoršieho ) ale viac menej len kvôli skúške, pretože napr zapísať nového hráča si nemôžem lebo nemám prachy na to, ale vyhodiť trénera a dať mu odstupné môžem  ;D myslel som že to ani neprejde kvôli prachom.
golo - ak je možnosť nejako pomôcť ( nejaká finančná injekcia ) tak daj vedieť, ja by som si už prispôsobil prvky pdla výdavkov, ale fakt nechcem vyhodiť trénerov a zostať bez nich. Radšej by som ich vyhodil, a potom najal slabších...
ID môjho klubu 409.

mira

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #292 on: August 09, 2010, 01:00:59 pm »

Ekonomice by pomohlo,kdyby už konečně začali v lize chodit diváci.Hodně jsem investovatel do sedadel a chodí jen 20 lidí!!!  :'(
Sedadla pourat nechci,snad se dočkám v nové sezóně. ;D

golo

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • View Profile
    • Email
« Reply #293 on: August 09, 2010, 01:42:28 pm »

Ekonomice by pomohlo,kdyby už konečně začali v lize chodit diváci.Hodně jsem investovatel do sedadel a chodí jen 20 lidí!!!  :'(

Nebúraj ich, už to nahodíme.  ;)

mira

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #294 on: August 13, 2010, 06:05:44 pm »

Tak to je dobrá zpráva. Mám 700 sedadel,jsem zvědavý jak se zaplní  :D

mira

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #295 on: August 15, 2010, 07:42:56 am »

Tak to je dobrá zpráva. Mám 700 sedadel,jsem zvědavý jak se zaplní  :D

Paráda téměř vyprodáno,kapacita 1100,přišlo 1070 diváků  ;D

golo

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • View Profile
    • Email
« Reply #296 on: August 15, 2010, 10:19:34 am »

;)

Ivanu

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #297 on: August 17, 2010, 08:39:27 am »

ahoj. mám takýto dotaz. po minulom ťažkom zápase mi klesla energia najlepších hráčov na 30 %. nastavil som im v tréningu oddych hneď po odohraní zápasu tj. v nedeľu ráno aby sa im obnovila energia. v utorok ráno som chcel nastaviť zápas a energia mojich hráčov je stále nízka. prečo sa neobnovila energia mojich hráčov aj keď mali nastavený oddych? ak prehrám nasledujúce kolo, lebo nemôžem nasadiť najlepších hráčov pre nedostatok energie, tak celá moja snaha počas celej sezóny bola zbytočná a potom je to na ...

golo

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • View Profile
    • Email
« Reply #298 on: August 17, 2010, 08:57:32 am »

Ahoj, včera sme mali výpadok (pozrieme či už zbehli prepočty), preto skús stav ich energie sledovať aj naďalej. Malo by sa to zlepšiť. Ak nie, informuj nás na fóre.

-golo-

Ivanu

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #299 on: August 17, 2010, 10:07:31 pm »

tak pozeral som teraz a tá energia sa vôbec nezvýšila. škoda celkom sa mi táto hra pozdávala, ale kvôli takýmto chybám stratím celú sezónu tak je to na ... čo s tým teraz. ráno sa hrá ďalšie kolo a musím postaviť hráčov, ktorý vôbec nehrávajú. Ďalšia pripomienka, ako je možné že niekto má od začiatku hráčov s AV 15 aj viac a je to spravodlivé oproti ostatným? ja som dostal hráčov s AV 7 a už tretiu sezónu ich trénujem a dostal som sa po AV 10,6. Čo stým? nemali by byť podmienky rovnaké pre všetkých? Zatiaľ ahoj a dúfam že sa na tom popracuje, lebo si myslím že by bola škoda tohto projektu.
Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23